//
Local search, Media, My Selection

.tel : eenvoudige mobiele site in eigen bezit en beheer

Het topdomein .tel is aan een stille opmars bezig. Door de aard van de aanpak kan een .tel-site alles verenigen waar zoveel bedrijven, merknamen, handelaars en personen naar op zoek zijn: een eenvoudige site in eigen beheer, met perfecte weergave op mobiele toestellen, met alle essentiële gegevens: van contactgegevens over tijdelijke acties en coupons tot sociale media en kaart.

Het Britse bedrijf Telnames.com is de uitbater van het .tel-toplevel domein en heeft voor een speciale technische aanpak gekozen. Alle informatie die aan de domeinnaam wordt gekoppeld, wordt in de records van de domeinnaam zelf opgeslagen. Er is dus geen hosting van een website nodig zoals bij andere domeinen. Je kan er dan ook geen duizenden pagina’s in opslaan. Hoeft niet, alleen het essentiële, voor mobile search.

Summary
A .tel domainname allows you to create a mobile site that you own and control wihtin minutes. It is a quick, easy and very affordable way for a business, a brand, a club, yourself to enhance online presence and be found by more customers. Mobile search is booming. That’s why it makes sense to register a .tel name.

En daar komen net

de twee centrale sterkte punten:

  • De betere vindbaarheid – doordat de informatie in het topdomein zelf zit, gaat deze pagina snel hoog scoren in zoekresultaten. Door de naam in de domeinnaam en door de aard van de contactinformatie eindigt een .tel-naam hoog in de resultatenlijst van de zoekmachines.
  • De .tel-site bevat die essentiële gegevens over bedrijf, merk, persoon, die zoekers en bezoekers nodig hebben, vooral mobiel, onderweg. Uiteraard contactgegevens, maar ook de social media-plekken, foto’s van de zaak of producten, link naar video of YouTube-kanaal, een pdf met producten of tarieven, en ook coupons of tijdelijke commerciële acties.

Een .tel-site is geoptimaliseerd voor alle internetschermen, van desktop tot smartphone. Vooral op de smartphone is het gebruik zeer praktisch. Het telefoonnummer in de .tel-pagina wordt automatisch gebeld als u erop duwt. Het e-mailadres aanraken opent uw mobiele mail. De klik op de skype-naam start uw mobiele skype. Idem met Facebook, Twitter, pdf-reader en andere applicaties.

Uitgevers van gouden gidsen hebben intussen goed begrepen dat .tel een concurrent kan zijn, maar beter nog de ideale manier om de talloze kleine handelaars, clubs en bedrijven die nog geen eigen aanwezigheid op het net hebben, aan een heel beheersbare site te helpen.

Het opzetten en onderhouden gaat allemaal eenvoudig en volledig webgebaseerd. Registreer uw domeinnaam bij telnames.com en de online editor maakt het u gemakkelijk om in enkele minuten de basis en in een paar uur een volledige presentatie van uw bedrijf, uw merk of uzelf op te zetten.

Klik en zoek meteen uit of uw naam nog beschikbaar is op Telnames.com en vul de actiecode Grid20 in voor €25,50 (tot 28 februari 2013 – normale prijs €31,94 per jaar).

Voorbeelden van lokale .tel-sites

Kliniek voor esthetische chirurgie Da Vinci 
Davinciclinic.tel heeft heel clever alle termen die in seo en sem belangrijk zijn verzameld in de verschillende rubrieken. Niet alleen voor de zoekmachines maar ook voor het gewone lezende mensenoog is deze .tel-site het overzicht van wat het deze kliniek voor esthetische chirurgie in de Antwerpse Kempen te bieden heeft, inclusief foto, video, kaart, sociale media, uitleg in pdf enz.

DaVinciClinic.tel DaVinciClinic2.tel DaVinciClinic3.tel

Bootmagazine
Bootmagazine.tel hoort bij een print- en online uitgever die zich sowieso richt naar mensen die veel op verplaatsing zijn. Dat ze gelijk waar ook willen en kunnen ingaan op een commercieel aanbod voor hun hobbymagazine, is goed begrepen door de uitgever. Lezers zowel als adverteerders vinden er hun basisinformatie en commerciële voorstellen. Uiteraard met indrukwekkende achtergrondfoto.

Bootmagazine.tel

Accountantskantoor Bofisca bvba
Bofisca.tel geeft een gratis-adviesaanbod naast alle contactinformatie en een fotogalerij. En uiteraard de diensten die het accountantskantoor in Limburg biedt. Sober, zoals je van accountants kan verwachten, maar wel compleet en met een concreet commercieel aanbod.

Bofisca.tel   Bofisca2.tel

Voor bedrijf of merk, de persoonlijke site, of voor de club

.tel-sites zijn geen vervanging voor grote sites. Zij zijn de toegangspoort tot al de plekken waar een bedrijf online aanwezig is. Voor wie nog geen website heeft (nog altijd meer dan de helft van de kleine handelaars) is dit een perfecte goedkope manier om gevonden te worden.

En ook voor uzelf als persoon. Groepeer uw contactgegevens op één kleine site met links naar al uw sociale media, webpagina’s blog, fotosites, wat dan ook. Of voor de vereniging of club waarvan u lid bent.

TelnamesVideo

Mijn gegevens staan al een tijdje op toon.tel. Het enige wat ik nog in de handtekening van mijn e-mails zet is mijn naam en die url.
Klik en kijk of uw naam nog vrij is en bestel uw .tel-domeinnaam met actiecode Grid20 tot 31 maart 2013 voor €25,50 ipv €31,94
Nog meer weten? Bel Toon Lowette op 0474 28 58 49

De tel domeinnaam from Toon Lowette
Advertisements

About Toon Lowette

Customer is not king on the internet, he is dictator. Online services are successful if they allow the customer to do what he came for efficiently and without confusion. Toon Lowette is online publishing consultant in the Customer Carewords network of Gerry McGovern. Task management is the central issue. We teach websites to manage the task, not the content, not the technology. We teach websites to become relentlessly customer centric.

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Geef uw e-mailadres om deze blog te volgen en e-mail te krijgen als nieuwe artikels worden gepubliceerd.

Toon on Twitter

Advertisements
%d bloggers like this: