//
My Selection, Toptaken

Task management als basis voor online aanwezigheid

Organisaties die hun online aanwezigheid niet bezoekersgericht uitbouwen, werken zichzelf buitenspel. Webmanagement wordt meer en meer het managen van de taken van de klanten. Dat klinkt als de strategische bekommernis van het algemeen management. En dat is het ook Taakgerichte online aanwezigheid is dus niet zomaar eventjes de opdracht van het webteam, het moet de zorg zijn van het management.

Succesvolle sites zijn die sites die ons efficiënt en snel dat laten uitvoeren waarvoor we gekomen zijn. Succesvolle organisaties zijn die organisaties die service geven tot in de puntjes.

[My Selection] Deze twee artikels geven een prima inzicht in hoe het management zich kan voorbereiden op de taakgerichte aanpak van zijn online aanwezigheid, en in één moeite door ook op taakgerichte service vanuit de hele organisatie:

De artikels zijn van de hand van Boudewijn Bugter en Christiaan Lustig (Sabel Online, Utrecht), net zoals ikzelf, partners-consultants in het Customer Carewords-netwerk van Gerry McGovern. Gerry benadrukt de noodzaak om de online aanwezigheid uit te bouwen aan de hand van het managen van de taken. Niet de content managen, niet van de technologie, maar de taken die de bezoekers komen uitvoeren.

Bel me (0474 285849) of mail me – we kunnen uw online aanwezigheid taakgericht aanpakken.

Advertisements

About Toon Lowette

Customer is not king on the internet, he is dictator. Online services are successful if they allow the customer to do what he came for efficiently and without confusion. Toon Lowette is online publishing consultant in the Customer Carewords network of Gerry McGovern. Task management is the central issue. We teach websites to manage the task, not the content, not the technology. We teach websites to become relentlessly customer centric.

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Geef uw e-mailadres om deze blog te volgen en e-mail te krijgen als nieuwe artikels worden gepubliceerd.

Toon on Twitter

Advertisements
%d bloggers like this: